Veckans webbsidor, spel i massor

Det har blivit veckoslut, och det är dags att presentera de webbsidor som mina kompisar fixat denna vecka. Nörst kommer en blandad kompott med spelsidor:

Som vanligt så spelas det bingo också denna vecka, och därför görs det också sidor om bingo. Niklas har gjort en sida om bingo på nätet, titanbingo.se, som säger sig innehålla Sveriges bästa bingo. Få se om den håller måttet mot konkurrensen.

En konkurrent i spelbranchen är Erik med sina många bingosidor. Denna vecka så har han dock inte fixat på någon sida om bingo, utan på en om Gonzos-Quest slotspel. Hans sida listar de tre sidor som det lönar sig mest att spela på om man är intresserad av det smått okända spelet Gonzos Quest.

David har denna vecka fixat en sida om MMORPG. MMORPG betyder för övrigt “Massively multiplayer online role-playing game”. World of Warcraft är det vanligaste och största MMORPG-spelet. Så nu lärde vi oss båda något nytt. Dit bara och kolla om du sysslar med sånt, marsch marsch!

Spelar ni WordFeud ännu? Har ni lärt er vinna ännu? Om inte, så har jingo gjort en sida om wordfeud fusk där du kan hitta alla de fula knep du kan behöva. Nåja, så fula är de inte, det mesta Wordfeud fusk som finns går ju ut på att man får hjälp med att hitta ord som innehåller de bokstäver man har.

Detta inlägg blev rätt speltätt, vill du veta mer om varför det finns så många sidor om spel, och hur du skapar egna sidor om spel så tycker jag du skall kolla mitt tidigare inlägg, Lyckas med att skapa sidor om spel. Det är i alla fall ett lättare sätt att tjäna pengar på än att spela på börsen. Det tror jag i alla fall, kanske mest för att jag inte vet något om börsen. Men vill ni veta mer om börsen så skal ni kolla in sidan som Plekis har skapat denna vecka, för den handlar om allt som händer på börsen.