kissa

Skriv om varandras bloggar för att få fler besökare

Det är nu dags att ge er ett tips på hur ni kan få fler besökare till era bloggar. Detta tips handlar om att skriva om varandras bloggar för att på så vis få nya besökare. Om du skriver ett inlägg om fem kompisars bloggar, och alla fem andra också gör det, så kommer ni ju alla att få länkar till er från sex blogginlägg, och det kommer att öka både era besökare och era positioner i sökmotorerna. Enkelt va? Skriv ett inlägg och få 5 inlägg skrivna om dig!

Hur kan man gå tillväga för att skriva om varandras bloggar?

Börja med att samla ihop ett gäng som alla har bloggar, och bestäm en dag för när ni skall skriva om varandra. Alla sex måste skriva om alla, det är hela meningen med grejen. Sen skriver du ett inlägg där du beskriver alla andras bloggar och länkar till dem. Så klart skriver alla också om din blogg, och det gör att du direkt får en massa nya besökare. Ni kan förstås vara mer än 5-6 personer med också, detta inlägg är till exempel en del i ett sådant system, och här är vi nu 25(!) personer med. Ni kan ju bara gissa hur många nya länkar den blogg jag deltar med kommer att få..:)

Utveckling av systemet

Så klart behöver det inte stanna där, utan ni kan ju utveckla det hur långt som helst så länge ni kan hålla ordning på det. Till exempel genom att ta med fler bloggare, här kör vi nu med 25 personer, och det funkar ännu bra! Den andra utvecklingen vi gjort är att inte blogga på samma sida som vi vill ha länkar till, dvs jag får inga länkar till denna blogg, utan alla går till en av mina andra sidor. Samma sak gör alla andra. Det gör att ifall man vill starta en ny blogg eller sida om vad som helst så kommer man på detta sätt att få många bra besökare med en gång!

Ifall ni vill se exempel på hur det går till så kan ni kolla i dessa inlägg:

  1. Sidor om företagande
  2. Sidor om att shoppa på nätet
  3. SEO-killarnas sidor om SEO
  4. Sidor om festivaler
  5. Sidor om spel på nätet
  6. Sidor om hus och hem