ID-10079077

Skapa sidor med rabattkoder, ett sätt att tjäna pengar på nätet

Har ni märkt att olika webbutiker ofta har rabattkoder som man kan skriva in i kassan för att få lite rabatt? Visste ni att ni kan tjäna pengar på detta? Förs på det uppenbara sättet att ni kan köpa billigare grejer med rabattkoden, men sen också genom att få andra att använda rabattkoderna.

Skriv om rabattkoder för att tjäna pengar

Tänk om ni skulle kunna få betalt för varje kund ni skickar till en webbutik? Och tänk om ni fick tillgång till webbutikens alla rabattkoder, som ni sen kunde skriva om för att lättare skicka nya kunder till affären? Va bra, för båda sakerna är helt möjliga att göra!

  1. Gå med i ett affiliateprogram där webbutiken finns. I Sverige finns det många, kolla t.ex Adrecord, Tradedoubler, Adtraction och Zanox.
  2. Skriv in era uppgifter och ansök som “publisher” till den aktuella webbutiken.
  3. Kolla in rabattkoderna som finns. De finns oftast listade på en sida hos affiliatenätverket. Hos Adrecord finns de under “Program” –> rabattkoder.
  4. Skriv blogginlägg om rabattkoden i den aktuella webbshoppen och skriv samtidigt i blogginlägget vad rabattkoden är.
  5. Minns att länka rätt, använd länken som du får från affiliatenätverket. Då räknar det autiomatiskt alla besökare från din sida, och varje gång någon sen köper något så får du ersättning för det (vanligtvis runt 10% av köpvärdet). Och eftersom du skrivit om en rabattkod, så får de ju köpa lite billigare, och då är chansen att de skall köpa lite större!

Vill man ta det till nästa steg så kan man skapa en hel sida om rabattkoder, ett exempel på detta är denna: Rabattkod Heppo. Med det kommer det både fördelar och nackdelar, men det tar vi upp en annan gång, lycka  till nu med detta!