Onsdagens webbsidetips

Så här mitt i veckan så skall jag berätta om några webbsidor som mina kompisar gjort igen. Denna vecka finns sidor om allt möjligt, från fönster, via städning, krogar och dating, till Vietnamresor. Kolla gärna in dem!

Spexer har gjort en sida om fönster. Det ser ut som att det skall bli en sida där du kan kolla in återförsäljare på olika fönstertyper, det kan vara utmärkt för den som bygger hus eller renoverar sitt nuvarande. Jag har egentligen aldrig vetat att man kan köpa fönster skilt, jag trodde att de kom med huspaketet man köper, men där ser man.

Tobias har gjort sidan krogguiden. Det är en sida där du kan hitta, recensera, och läsa om krogar och restauranger i olika städer, t.ex i Stockholm och Malmö. Det finns också en kartfunktion som visar var krogarna finns ifall du inte själv har så bra koll på staden. Kan vara användbart.

Mikael har gjort en sida om städbolag i Stockholm. Vad kan den handla om måntro? Kanske städning i Stockholm kanske? Just det, på den sidan kan du hitta de bästa städbolagen i Stockholm, och få fem stycken gratis offerter till på köpet. Dessa lokala sidor har blivit rätt vanliga, de som innehåller ett sökord och en ort. Jag har själv ett helt gäng sådana på Finska, och de fungerar utmärkt!

KarlDJ har gjort en sida om gratis dating. Det är jag inte i behov av, men för de som vill hitta någon på nätet så kan det vara bra att veta att det finns ett gratisalternativ också. Det är en sida som helt enkelt listar alla gratis dejtingsidor som finns, kan vara användbart.

Simon Wall har fixat en sida om Vietnam resor. Det är däremot intressant, för jag skulle vilja åka till Vietnam och kitesurfa, jag har hört att det finns utmärkta kitestränder i Vietnam, bland annat i Mui Ne där några finska bekanta håller till så gott som året runt. Skall bli intressant att läsa på lite mer om Vietnam innan man åker dit. Känns dessutom lite häftigare att åka till Vietnam än till grannen Thailand där alla redan varit.