skapa sidor om spel på nätet

Lyckas med att skapa sidor om spel och bingo på nätet

Som ni säkert vet så är det många som försöker bli snabbt rika genom att spela på nätet. Det lyckas inte alltför ofta. Så det är inget jag direkt rekommenderar om ni inte har ett vattentätt system, plan, eller statistik för en lyckad satsning. Det finns också en massa som försöker tjäna pengar genom att skapa sidor om spel, poker och bingo på nätet. Här tror jag det finns i alla fall en liten chans att lyckas, för här är det hårt jobb istället för tur som gäller. 

Så hur gör man för att lyckas skapa sidor om spel på nätet:

Börja med något du vet mycket om. Vet du en massa om att spela bingo så är det där du skall starta, även om det kanske inte känns lika häftigt som alla nya trendiga grejer som Jackhammer eller Victorious slot, men det lönar sig ALLTID att börja med sånt man kan. Kanske dock inte med tetris eller monopol, för att tjäna pengar på nätet så behöver det finnas pengar i branchen.

Steg ett är att registrera en blogg och skriva ett tjugotal inlägg om ämnet. Försök skriva sökmotoroptimerat för att få Google att gilla dina texter och ge dig besökare.

Steg två är att försöka få länkar till din sida. Detta gör att Google kommer att gilla din sida ännu mera . Du känner säkert några bloggare som kanske kan sätta till dig i sin blogglista? Det är utmärkta länkar.

Steg tre är att registrera dig som “affiliate” eller återförsäljare för något online spelbolag i din nisch. Då får du länkar att sätta in på din sida. När någon sedan klickar på de länkarna och börjar spela på spelbolaget så får du pengar av bolaget för att du skickade fler spelare åt dem. Hur mycket du får per spelare varierar stort, men allt finns skrivet i spelbolagens avtal som du godkänner EFTER att ha läst det. Vissa bolag har också saftiga insättningsbonusar som du sedan kan erbjuda dina läsare för att få ännu mer besökare att klicka på dina länkar.

Steg fyra till hundra är sen att optimera. Optimera din sida så att du får fler besökare, och optimera länkarna så att fler klickar på dem.

Steg hundraett är att åka på jordenruntresa för pengarna du tjänat. hmm.