kissat11

Lite mer udda webbsidor

Ni har ju märk att jag ibland kör lite “reviews” av branchkollegors hemsidor för att hjälpa dem, och samtidigt gör de samma sak med mina sidor. Vi har ett fint litet Win-win samhälle inom svensk SEO som jag gillar mycket! Här kommer nu denna veckas dos, en aning mera udda hemsidor.

Tore har gjort en sida om jaktkläder. Jag vet en hel del om ämnet även om jag inte jagar själv, för där jag kommer ifrån så jagar alla. Har hört jakthistorier hela min uppväxt..:) Jag vet inte vad sidan skall användas till ännu, men det blir säkert något bra!

Johnz har fixat till en sida om hästar. Jag hade en kompis som hade häst när jag var liten, men jag red aldrig. På en semesterresa i Egypten i december så red jag dock på både kameler och hästar. Det var dock ingen hit. Vill nån annan skriva om hästar? Jag har domänet “hästsäljes.se” till salu. Det kan också ha varit hästsäljes.nu. Plinga på om ni vill köpa eller om ni har en ide om vad det kunde användas till!

Fjodor har gjort en informativ sida om benhinneinflammation. Det är ett ämne som jag också vet lite om, eftersom min fru är sjukgymnast och ger råd till människor med sådana “skador”. Så jag visste att det också kallas periostit. Eller så inte..:)

Nicko har en sida om att grilla. Oj oj oj, vad det är härligt. Grillning är nog den enda orsaken till varför jag ibland skulle vilja ha ett eget hus på landet istället för att bo i stan. För att kunna ha en stor monstergrill på min monsterterrass, och grilla stora monsterbiffar! NomNomNom!

Kimpo har fixat till en sida om festlokaler. Det tror jag kan vara användbart, för många företag vill nog hellre hyra en lokal för sina fester eller konferenser än att ta det på hotell eller restaurang nu i dessa ekonomiska tider.