Hemsidor vecka 14

Denna vecka kommer jag, som alltid, också att skriva lite om mina kompisars hemsidor. Det är en fin liten tradition vi har för att hjälpa varandra. Så håll i er, här kommer nu veckans fem hemsidor.

Spexer har gjort en sida om bemanning och olika bemanningsföretag. Det är bra att veta lite om sånt ifall man är i behov av professionell rekrytering eller vill ha tag i ny personal snabbt.

Mikael Uu har gjort en sida om lokalvård. Lokalvård i stockholm närmare bestämt. Det är en samlinsplats för alla företag som gör kontorsstädning i Stockholm, så att du enkelt kan fråga offert av alla på en gång.

Plekis har gjort en sida om ventilation. Det är en samlingsplats för all information som finns om ventilation, och tro det eller ej, det finns en hel del. Kolla in de nom du är i färd att bygga hus.

TomZ har gjort en sida om barnmöbler. En sida om hur du skall inreda barnrummet med en massa små trämöbler. Det kan säkert vara helt intressant för de som har hus och barn. Det känns inte så relevant för mig just nu men.

Kimpo har gjort en grym bmi-räknare. Det var ju typiskt att bli påmind om den begynnande övervikten nu igen. Jag tänker inte berätta mitt bmi. Det blir heller inte bättre av att jag sitter här framför datorn. Men kolla in den för all del och ta reda på om du också borde stiga upp från datorn nu. Har du över 25 så skulle jag föreslå att du stiger upp nu. Det skall jag iaf. :)

 

 

 


2. spexer > http:// bemanningsforetag.biz/ – “bemanning eller bemanningsforetag.biz”
6. MikaelUu – > http://www.lokalvardstockholm.com/ – > Lokalvård Stockholm, lokalvård, [URL], klicka här, kontorsstädning
8. plekis -> http://www.ventilationssystem.nu/ -> Ventilation, Ventilationssystem
16. TomZ -> http://www.barnmobler.net/ -> valfri relevant ankartext
4. Kimpo -> http://www.xn--bmirknare-y2a.com/ -> bmi eller bmi räknare