Göra informationssidor

Vet du inte vad du skall skriva om nu igen? Du vill skriva om något som kan ge dig en del besökare, men också en del pengar i framtiden kanske? Det kunde man ju tänka sig. Nåja, ett tips jag kan ge är att skapa informationssidor. En informationssida är en sida eller en del av en sida, där det finns ohyggligt mycket och bra information om ett smalt ämne. Fördelarna med detta är att om man kör tillräckligt smalt så kan man också få ganska bra positioner i Google, eftersom det inte är så många andra som skrivit om just detsamma. Man kan här tjäna lite pengar också genom att man skickar vidare lite besökare till de som erbjuder sådana tjänster som du skrivit informationssidan om. Här kommer nu några exempel på just informationssidor.

Exempel på informationssidor att få inspiration av

På sidan munskölj finns det ohyggligt mycket information om just munskölj. Det är ett ämne som inte så många andra skrivit om eller hur? Där kan du också se lite exempel på olika typer av munskölj och snabbt jämföra dem. Just sådan info någon som söker efter munskölj vill ha, eller hur?

Information om inkomstförsäkringar får man på den här sidan. Inkomstförsäkringar är nog inget den vanliga bloggaren skulle komma på att skriva om, men det finns helt klart ett helt gäng med människor som söker efter det, så det kan vara en bra nisch.

På arkitektritadehus.se kan man hitta info om just arkitektritade hus. Det hade du inte heller tänkt på att man kan skriva om eller hur? Men besökare finns att hämta, och troligen lite inkomst också.

På Sommardäcken.com har man skrivit en hel del info om just sommardäck. En infosida om sommardäck kan nog dra en hel del besökare en gång om året, gissningsvis ungefär från mars till maj när människor märker att deras sommardäck är helt utslitna och måste köpa nya innan de kan byta däck.

Www.graviditetstest.n.nu är en informationssida om graviditetstest. Där hittar man info om var man kan köpa dem, hur de fungerar, och mycket mer. Det finns det nog inte alltför många sidor om sedan tidigare heller kan jag tro.