Blogga mervärde åt läsaren

Ge ett mervärde åt läsaren

Som vi redan pratade om så är det ett bra alternativ att nischa sin blogg. Nischade bloggar som tillför något för läsaren är de som blir mest omtyckta och därför också får mest läsare. När du skriver din blogg ska du tänka på att texten ska tillföra något för läsaren. Berätta inte bara vad du gjort, utan skriv om hur du burit dig åt och vilket resultat du fick. Ett exempel är skönhetsbloggar som tipsar om produkter och sminkstilar, som läsaren kan ha nytta av.

Exempelvis så här kan en skönhetsbloggare skriva om att handla smink på internet:

Smink kommer i olika typer och utföranden från en rad olika tillverkare. Detta medför också att priserna varierar kraftigt, och det som i en butik kostar 300 kronor kan i en annan butik vara hälften så dyrt. Men för dig som verkligen vill handla smink till låga priser så bör du istället köpa det via internet. Det låter kanske märkligt att handla smink på internet om man aldrig har gjort det förut, och många upplever det svårt med frakt och kortbetalningar. Men så är inte fallet, för butiker finns det gott om och du kommer med stor säkerhet upptäcka att det helt enkelt är ett mycket billigare och smidigare sätt att handla det på.

Vi handlar idag nästan allt online, så varför inte handla sitt smink online? Då kan du samtidigt passa på att läsa recensioner och ta del utav nyhetsbrev för att få hem erbjudanden och tips på kampanjer eller reor. Det finns massor utav olika butiker över nätet där du kan hitta smink, så du behöver inte oroa dig för att just ditt favoritmärke inte ska finnas. Oddsen är högre att du hittar ett helt nytt märke som du kanske fastnar för. Så om du inte redan gjort det – ge internet en chans. Köp ditt smink där helt enkelt!