Ett gäng webbsidor om spel

Det slutar aldrig att dyka upp webbsidor om spel ser det ut som. Denna vecka har det igen dykt upp en hel del. Vi tar dem i tur och ordning som vanligt.

Det är alltid lika roligt att se vad Erik skapat för sida varje vecka, det brukar alltid vara en sida om en ny typ av spel som man aldrig förr har hört talas om, så också denna vecka. Nämligen en sida som handlar om spelet Subtopia, ett spel som jag aldrig hade hört om tidigare. Det är i alla fall ett slotspel med fem hjul, och med en massa möjligheter till att multiplicera sin eventuella vinst.

N!cklas har denna vecka kört på en sida om bingo på nätet. Det brukar varje vecka göras sidor om bingo på nätet också, det som varierar är bara vem som skapar dem. Sidor om bingo på nätet verkar alltså vara en lukrativ nisch.

Mera slotspel. b0rjara har fixat till en sida om Scarface Slot. Ännu ett slotspel som jag aldrig tidigare hört talas om. Hans sida listar de casinon där man kan spela scarface slot, samt beskriver spelet.

Alla sidor om spel är inte om pengaspel, David har även gjort en sida om dataspel. På den sidan så står det att det skall finnas gratis onlinespel, dataspel samt TV-spel. För 6 år sedan var jag intresserad av spel, så då skulle jag ha varit mycket intresserad av detta.

En annan nisch, förutom spel, som alltid verkar vara intressant att skapa sidor om är dating och dejtingsajter. KarlDJ har denna vecka gjort en sida som listar en massa datingportaler för att man lättare skall hitta till rätt plats. Som tur var behöver inte jag krångla med sådant..:)