4 Annorlunda affärsideer på nätet

Har du kommit fram till att du vill skapa en sida på internet om någonting, för att kanske kunna börja tjäna lite pengar på den? Men du saknar ännu en idé? Då skall jag hjälpa dig genom att avslöja några mer annorlunda affärsidéer eller brancher som några bekanta till mig har tänkt på de skapat sina hemsidor.

En webbsida om kattluckor?

Det trodde du inte att fanns va? men det gör det! En kille som kallar sig “BlackBirdAffiliate” har gjort sidan http://www.kattlucka.net/, där han beskriver en massa olika kattluckor, och var du kan köpa dom. Han säljer alltså inte kattluckor själv på sidan, men får troligen lite provision för de luckor som säljs via hans sida.

Likörer och partytält?

MerC har gjort en hemsida om likörer. Det är i stort en sida full med drinkrecept och tips. Hur tjänar man då pengar på en sådan sida? Troligen genom annonspengar!

Kimpo har fixat till en sida om partytält. Det är också en hemsida av det mer udda slaget, den listar återförsäljare och uthyrare av partytält.

Solglasögon

Johnx har gjort en sida om billiga solglasögon. Det är en sida som samlar solglasögon från många återförsäljare på ett och samma ställe så att man snabbt skall få en överblick. Troligtvis så tjänar han även en del i provision om någon köper glasögon via hans sida.